Onkin unohtunut kirjoitella potilas-Nikestä kuulumisia. Sehän siis ilmeisesti liukkaan aikaan venäytti selästään jotain. Joka meni totaalilevolla viikossa ohi.

Tohtori suositteli lepoa ja me toteltiin, itseasiassa se ei tehnyt Nikelle tiukkaakaan, enemmän piti Uukea kieltää härnäämästä kaveria, se kun ei vaan nyt saanut leikkiä.

Viikon levon jälkeen oli jäykkyys poissa ja olo ennallaan. Oireilun huomasi siitä että Nikke ei halunnut hypätä sänkyyn tai sohvalle ja hierottaessa selvästi aristi tiettyä kohtaa. Ei arista enää :) Onneksi meni itsestään ja kotihoidolla ohi! :)

Tampereen näyttelyyn ollaan poikien kanssa menossa 15.3. sukuloimaan. Hienosti näytti olevan 24 koikkeria ilmoitettuna. Suuremmin ei jännitä, emme odota menestystä, mutta oishan se kiva jos sellaista tulisi.. Nikke vaihtoi EKAA KERTAA eläessään pohjavillansa messarin aikaan ja heti sen jälkeen, se on nyt mallia dalmatialainen - valkoisesta turkista paistaa läpi ruskeat pilkut nahassa. Voisi sanoa että todella rumannäköinen tietyssä valossa! Toivotaan että Tampereella ei ole hyvät valot :D Ja Uuke, Uuke nyt on vaan ottanut mallia pystärikavereistaan ja kantaa häntää innostuessaan vähän liian korkealla. Päivästä kiinni miten korkealla se on ja miten rullalla..huoh.. Mutta, toinen on vaan iloinen :) Uskon ja tiedän että se iän myötä siitä laskee, Nikelläkin oli nuorena poikana samaa "vikaa" ja se on nyt kadonnut kyllä. Aika tekee tehtävänsä tuossa asiassa varmasti.

Ilmoitin Uuken myös hupireissulle Valkealan näyttelyyn. Tuomarina Elina Tan-Hietalahti, joka on tunnettu koikkeripiireissä siitä että ei tykkää mistään ja jakaa kovin avokätisesti H ja jopa T linjaa, harvoin EH:ta erehtyy antamaan, ERIstä nyt puhumattakaan. On hän aikoinaan antanut eriäkin koikkereissa, mutta nykyvuosina arvostelee rotua niin harvoin ja linja ollut näkemäni mukaan poikkeuksetta T-H skaalaa. Päätin ihan extemporee ilmoittaa Uuken sinne ja katsoa mitä virheitä pojasta löydetään, sijoituksesta viis, oishan se ollut kiva saada T ja kuulla miten pirun ruma koiruus se olisi ollut :D Mutta ei. Ei tietenkään käynyt niin. Tuomarimuutos, 2 koikkeria muuten vain ilmoitettuna, muutoksena Leila Kärkäs - kiitos, mutta ei kiitos. Otamme rahat takaisin ja etsimme hupiressun tuomaria muualta sitten. Pakko hänelle on päästä pyörähtämään! :D Tiedän että Kärkäkseltä voisi sen EH:n taas saada, mutta mitä suotta maksamaan siitä lystistä. Ennemmin me oltais maksettu siitä että nähdään mitä kaikkea virheitä yhdestä koirasta voikaan löytää :D Tsemppiä sille ainokaiselle sitten kehään! Mä tulen paikalle kaverini mukana turistin roolissa ja ulkoilutan kameraani.

Tampereen jälkeen en ole vielä muita näyttelyitä pohtinut vielä. Nikke nyt ei ainakaan kierrä kotimaassa kovin tiheään, jokuselle mielenkiintoiselle ja uudelle tuomarille menee vain ja tietty perinteisesti erkkari. Messariakin täytyy pohtia kaksi kertaa mennäänkö vai ei. Uuke kiertää satunnaisesti kotimaassa viimeisen sertin toivossa ja sen jälkeen siirtyy ulkomaisiin skaboihin ja samalla meiningillä kuin Nikkekin, käy kotimaisissa vain satunnaisesti tuomarin mukaan.

Kesästä alkaen pääsen kiertämään kehissä "vääränrotuisen" koiran kanssa, odotan innolla mitä on päästä esittämään aivan eri tyyppistä koiraa. Pentuluokat odottaa meitä, kaksi aloittelijaa kehässä - vapiskaa vastustajat!! :D Loppukesästä/alku syksystä valloitamme junioriluokassa pari kertaa kunnes vuosi loppuukin. Vaatimattomasti päätämme vuoden messariin ja kisaamme jv-09 ja pmjv-09 titteleistä.. kuulostaapas hienolta ;) Tarkoitus on käydä muutama näyttely tänä vuonna ja jatkaa ensi vuonna harrastusta. Jotainhan se on keksittävä kun ei malta pysyä poissa kehistä ja omien kanssa ei viitsi kiertää niin paljon.