Taidankin ruveta lottoamaan kohta, eilinen toive lumesta täyttyi viime yön ja tämän aamun aikana. Lunta on nyt useampi sentti, nuoskalunta joka on erityisesti Uuken mieleen.

Aamusta oltiin jo hetki pihalla.

Uukelle sai tehdä palloja ja samaan aikaan Nikke teki sitä mistä tykkäsi - etsi lumen alta pikkuotuksia. Tarkka nenä ja kova "metsästys" tuotti tuloksenkin tällä kertaa. Nikke pysähtyi keskipihalle, käänteli päätään ja samalla alkoi häntä heilua vimmatusti, vielä hetki hiljaa tuijotusta ja sitten komea loikka, jonka perään kuului vinkaisu joka ei lähtenyt koirasta vaan päästäisestä joka pääsi nopeasti hengestään. Nikke ei sitä syönyt vaan käskystä irrotti ja jatkoi sitten saalistustaan muualla. Tyytyväisen näköisenä, innokkaana ja häntä heilui kokoajan.

Tämä tarkoittaa sitten sitä, että mennään iltapäivästä metsään lenkille, saa Nikke nuuskutella ja etsiä otuksia lumen alta rauhassa. Meinaan noita hiiriä ja myyriä on sen verran paljon tässä, ettei haittaa vaikka kantaa vähän pienentääkin.

Vieno toive, olisipa pysyvä lumi tuo, ei tarttee montaa metriä vaan muutama sentti on passeli, joka ei sula heti pois. Kiitos! ;)