Tänään oli vuoden kohokohta - päänäyttely Hyvinkäällä. Tuomarina toimi Carla Snels Hollannista.

Meille niin tuttuun tapaan toisella koiralla meni hyvin ja toisella ei. Tällä(kin) kertaa se huonompi oli Nikke, val eh, syystä että valkoista oli vähän liikaa.. No, se oli tiedossa kyllä ;)

Uuke sen sijaan yllätti, moni onkin sanonut että se on miehistynyt ja tullut komeaksi (sitä vissiin on sokea omille koirilleen sitten?) mutta Uuke voitti nuortenluokan erillä, paras uros kehässä tuli neljänneksi ja sai varasertin, erkkarissa aivan mahtavasti, meille se oli kuin voitto! Ikää hitusen alle 2v, joten olen erittäin ylpeä pojasta!! :) Joskin arvostelussa oli taas maininta korkeasta hännästä, mutta ehkä ikä auttaa asiaan ja se joskus laskee..?

Tavattiin paljon tuttuja sekä uusia kasvoja ja koiria, erityisesti oli kiva nähdä Wiia ja Havu koikkerit, omistajien kanssa kirjoiteltu silloin tällöin kaikenlaista, joten oli kiva nähdä heidät. Olivat nättejä vai pitäskö sanoa Havun kohdalla komea? ;) Havu oli rop-pentu ja Wiia eri3, joten ei mennyt heilläkään huonosti. Oli myös kiva nähdä Namua (eh3) pitkästä aikaa, johan siitä Tallinnan reissusta olikin kulunut muutama kuukausi, ottanemme joskus uusiksi? ;)

Mieltä ilahdutti myös Niken pojan Ofkon (BA Oltman Ofko) näkeminen, Ofko oli Uuken kanssa nuorissa ja Ofko sai eh2. Arvostelun luin myös ja täytyy sanoa että kivalta se näytti myös, ei siellä huonoa ollut oikein mitään. Maskuliininen komea uros, joka tarvitsee vain kehätottumusta lisää (ei ollut arka tms mutta ei oikein tiennyt mitä kehässä tulisi tehdä, koira eikä esittäjä, mutta ei se haittaa siitä se lähtee ja uusia kertoja vaan niin molemmat "hokasee" jutun ja kaikki on siellä joskus ekoja kertoja jännittämässä, eli ei kannata masentua mukaan vaan, sillä Ofko oli hyvännäköinen - tiedän että siellä luetaan tätä kuitenkin ;)) Nuori koira niin kyllä se siitä! Ilme oli ihan Niken, turkki sen sijaan tuli Ila-äiskältä. Mutta avoin poika kyllä oli kehänlaidallakin, niin iloinenkin.
Kiitos Ofkon omistajat kun tulitte paikalle! Jos ei muuten niin vuoden päästä erkkariin sitten taas josko saisi Nikelle jälkeläisluokankin..? *vinkvink pennut*