Käytiin tänään poikien kanssa mätsärissä :) Nikke ei kehään asti mennyt vaan turistina haisteli menoa. Uuke sen sijaan osallistui pieniin aikuisiin.

Yksittäisessä (pareittain) arvostelussa Mira esitti Uuken hienosti, parina oli mäyräkoira ja kuulema liikkeiden takia Uukelle punainen ja mäyrikselle sininen. Miran omat koirat saivat myös punaista joten vein sitten itse jatkokisassa poitsua. Uuke hienosti isosta joukosta (oliko 14 tai 16 punaisen saanutta?) PUN4! :) Liikkeitä ja iloista olemusta kehuttiin, ja täytyy sanoa kun näki taas pitkästä aikaa toisen esittämänä tuota koiruutta että kyllähän se on iloinen ja osaa liikkua hyvin.

Tuli katseltua mätsärin meininki kokonaan ja tutut saivat vaihtelevasti punaista ja sinistä, osa sijoittui ja osa ei. Onnea tuloksiinsa tyytyväisille! :)

Sirpa & Nala-beagle olivat BIS-3 (eilen Savitaipaleen ryhmiksessä kans RYP1, BIS-3) eli kova putki heillä. Onnea kumpaisestakin, etenkin ryhmiksen sijoituksesta!

Mätsärin kaunein oli amstaffi, kakkonen whippet, kolmas taisi olla monirotuinen ja neljäs malamuutti. Kenties.

Uuke teki rodulle pr:ää kovasti, sillä paikalla oli parikin rodusta kiinnostunutta joille kerrottiin kovasti rodusta ja saivat rapsutella poitsua, joka oli kuraisenakin kovin otettu huomiosta ja pikku silittelijöistä :)

Ihastuin Miran esittämän harmaaseen norjanhirvikoira narttuun, vitsit miten rauhallinen ja hiljainen luonne! Nättikin se oli, sellaisen voisin haluta jos samanlaisen saisi. Ihana!!

Kiitokset Miralle taas handlerin hommista, jatkoa seuraa takuulla..hahhaa!