Vaihteeksi taas ihan vaan tavallisia kuulumisia, kaikki on ennallaan ja hiljaiseloa muutenkin monella eri rintamalla meillä. Normaalia kesän arkea vain :)

Juhannus oli ja meni, leppoisin tunnelmin kotosalla ollessa. Päivä siinä missä muutkin, ei juuri hetkauttanut meidän maailmaa.

Ensi viikolla lähdetään Ruotsiin katselemaan miltä tulevaisuus koikkerien osalta näyttää. Matkan tarkoitus on pääasiassa Maailman Voittaja näyttely Tukholmassa, mutta ehtineehän siellä myös hiukan lomailla. Tapaan pari ulkomaista kasvattajaa koirineen (tai ilman, tästä vielä vähän epäselvyyttä) ja Nikkeä tulee katsomaan eräs kasvattaja myös. Morsian olisi tarjolla ensi vuonna, ehkäpä, muualta maailmalta joten nyt tulee koiran kasvattaja toteamaan livenä millainen poitsu on. Kuvia ja kuulumisia on tähän asti vaihdeltu mailitse ahkerasti. Odotan innolla tapaamisia! :)

Tapaan myös itse erään ulkomaisen koikkerin, josta odotan paljon, haluan todeta livenä onko koiran luonne niin ihana kuin mailit ovat kertoneet, ulkonäön olen todennut jo erinomaiseksi ja terveuspuolikin on tsekattu. Toivottavasti tulevaisuus tuo mukanaan tämän koiran jälkeläisen Suomeen aikanaan, kenties jalostustoiveita täyttämään myös? Saa nähdä mitä vuosi 2009 tuo tullessaan (tai vuosi 2010).

Tuttuja maailmalta tulee myös Ruotsiin ainakin Virosta, koikkeri Täpi tulee omistajansa kera sinne, kiva nähdä taas, vaikkei edellis kerrasta olekaan vasta kuin kuukausi kun Tallinnassa tavattiin.

Joten jos ei ennen matkaa kuulumisia, niin ainakin sen jälkeen :)